:

Szerző: roberto

2002. április 3. 20:07

Hatodik kiadását érte meg a Debian Linux 2.2-es verziója, a Potato

[LinuxToday] Hatodik kiadását érte meg a mai napon a Debian Linux 2.2-es verziója, a Potato. Az eredetileg március elejére tervezett 2.2r6-os rendszer az ötödik

Debian Linux[LinuxToday] Hatodik kiadását érte meg a mai napon a Debian Linux 2.2-es verziója, a Potato. Az eredetileg március elejére tervezett 2.2r6-os rendszer az ötödik kiadás megjelenése óta kiderült biztonsági hibák javításán túl nem biztonsági jellegű frissítéseket is tartalmaz (új gcc, man2html, nfs, samba és squid csomagok); ugyanakkor az everybuddy és a pine csomagok már nem kerültek bele a mostani kiadásba. Az új kiadás az ftp.debian.org-ról vagy valamelyik tükörszerverről tölthető le.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 14:43

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.