Szerző: Bodnár Ádám

2002. április 3. 11:32

Új, felső kategóriás szerver várható a Sun Microsystemstől

[CNET] Meg nem erősített pletykák szerint a Sun Microsystems a jövő héten mutatja be új, felső kategóriás kiszolgálóját. A Starkitty kódnevű számítógép a hírek szerint a csúcskategóriás Starcat kisebb változata.

[CNET] Meg nem erősített pletykák szerint a Sun Microsystems a jövő héten mutatja be új, felső kategóriás kiszolgálóját. A "Starkitty" kódnevű számítógép a hírek szerint a csúcskategóriás "Starcat" kisebb változata.

A vállalat szóvivője nem kommentálta a hírt. "Hivatalosan be nem jelentett termékekről nem adhatok ki információt" -- mondta Kasey Holman. A pletykák szerint a "Starkitty" április 9-én jelenik meg.

Sunhoz közeli források szerint a Starkitty az 1,8 millió dolláros Starcat és az 550 ezer dolláros Sun Fire 6800 közé illeszkedik majd a Sun termékpalettáján.

A Sun harmadik negyedéve március 31-én ért véget. A Merril Lnch elemzője szerint a vállalat nyeresége közel azonos lesz az előző negyedéves szinttel és megfelel a Sun előrejelzésének. Ezzel szemben a Goldman Sachs elemzője részvényenkénti 10 centre, lefelé módosította a profit-előrejelzését.

A Sun részvényei tegnap 58 centes, azaz 6 százalékos csökkenés után 8,94 dolláron zártak.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról