:

Szerző: Bodnár Ádám

2002. április 3. 11:32

Új, felső kategóriás szerver várható a Sun Microsystemstől

[CNET] Meg nem erősített pletykák szerint a Sun Microsystems a jövő héten mutatja be új, felső kategóriás kiszolgálóját. A Starkitty kódnevű számítógép a hírek szerint a csúcskategóriás Starcat kisebb változata.

[CNET] Meg nem erősített pletykák szerint a Sun Microsystems a jövő héten mutatja be új, felső kategóriás kiszolgálóját. A "Starkitty" kódnevű számítógép a hírek szerint a csúcskategóriás "Starcat" kisebb változata.

A vállalat szóvivője nem kommentálta a hírt. "Hivatalosan be nem jelentett termékekről nem adhatok ki információt" -- mondta Kasey Holman. A pletykák szerint a "Starkitty" április 9-én jelenik meg.

Sunhoz közeli források szerint a Starkitty az 1,8 millió dolláros Starcat és az 550 ezer dolláros Sun Fire 6800 közé illeszkedik majd a Sun termékpalettáján.

A Sun harmadik negyedéve március 31-én ért véget. A Merril Lnch elemzője szerint a vállalat nyeresége közel azonos lesz az előző negyedéves szinttel és megfelel a Sun előrejelzésének. Ezzel szemben a Goldman Sachs elemzője részvényenkénti 10 centre, lefelé módosította a profit-előrejelzését.

A Sun részvényei tegnap 58 centes, azaz 6 százalékos csökkenés után 8,94 dolláron zártak.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 13:05

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.