Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. április 1. 13:37

Az Internetto után a FrissHirek.hu is megszűnt

Tovább folytatódik a tartalomszolgáltatói piac zsugorodása: az Internetto alig egy héttel ezelőtti megszűnését követően újabb internetes sajtóterméktől kell búcsút venni: március 31-én jelent meg utoljára friss hír a FrissHirek.hu oldalán.

Frisshírek.hu[HWSW] Tovább folytatódik a tartalomszolgáltatói piac zsugorodása: az Internetto alig egy héttel ezelőtti megszűnését követően újabb internetes sajtóterméktől kell búcsút venni: március 31-én jelent meg utoljára friss hír a FrissHirek.hu oldalán.

A megszűnés oka anyagi természetű, ám a lapon olvasható rövid tájékoztatás szerint a leállás csupán időleges: a szerkesztőség bízik abban, hogy -- más gazdasági helyzetben -- újraindulhat a lap. A puritán megjelenésű, ám gyorsan letöltődő oldalai miatt is kedvelt on-line napilap archívuma továbbra is elérhető, másfél év tizenhatezer hírében biztosítva a keresést.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról