Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. április 1. 13:37

Az Internetto után a FrissHirek.hu is megszűnt

Tovább folytatódik a tartalomszolgáltatói piac zsugorodása: az Internetto alig egy héttel ezelőtti megszűnését követően újabb internetes sajtóterméktől kell búcsút venni: március 31-én jelent meg utoljára friss hír a FrissHirek.hu oldalán.

Frisshírek.hu[HWSW] Tovább folytatódik a tartalomszolgáltatói piac zsugorodása: az Internetto alig egy héttel ezelőtti megszűnését követően újabb internetes sajtóterméktől kell búcsút venni: március 31-én jelent meg utoljára friss hír a FrissHirek.hu oldalán.

A megszűnés oka anyagi természetű, ám a lapon olvasható rövid tájékoztatás szerint a leállás csupán időleges: a szerkesztőség bízik abban, hogy -- más gazdasági helyzetben -- újraindulhat a lap. A puritán megjelenésű, ám gyorsan letöltődő oldalai miatt is kedvelt on-line napilap archívuma továbbra is elérhető, másfél év tizenhatezer hírében biztosítva a keresést.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról