:

Szerző: Ady Krisztián

2002. március 29. 13:02

Kritikus biztonsági frissítés jelent meg az Internet Explorer böngészőhöz

[Warp2Search] A tegnapi napra dátumozott, ma letölthetővé vált Cumulative Patch for Internet Explorer frissítés kritikus jelölést kapott a Microsofttól, talán nem véletlenül. Két elég komoly biztonsági rést tömködnek be a telepítésre kerülő összetevők. A rés kihasználásával tudtunk és beleegyezésünk nélkül lehetett idegen kódot, scriptet futtatni a felhasználó számítógépén.

[Warp2Search] A tegnapi napra dátumozott, ma letölthetővé vált "Cumulative Patch for Internet Explorer" frissítés kritikus jelölést kapott a Microsofttól, talán nem véletlenül. Két elég komoly biztonsági rést tömködnek be a telepítésre kerülő összetevők. A rés kihasználásával tudtunk és beleegyezésünk nélkül lehetett idegen kódot, scriptet futtatni a felhasználó számítógépén.

A frissítés az 5-ös verzióhoz is elkészült a legújabb 6-os mellett:

Az Internet Explorer verziószámát a névjegynél találhatjuk meg, de a legbiztosabb módszer a WindowsUpdate.com weboldal felkeresése, ahonnan garantáltan a jó verzióval frissíthetjük a rendszert.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 16:26

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.