Szerző: Bodnár Ádám

2002. március 29. 11:37

Változtak az Archos Multimedia Jukebox várható specifikációi

Az Archos némileg módosította a még piacra sem került Multimedia Jukebox készülékének előzetes specifikációit.

Az Archos némileg módosította a még piacra sem került Multimedia Jukebox készülékének előzetes specifikációit.

Az Archos Multimedia Jukebox egy olyan MP3-lejátszó, amely valós időben képes akár MP3 tömörítésre is, de nagyfelbontású LCD kijelzővel is rendelkezik és többféle bővítőmodult képes fogadni, amelyek segítségével akár digitális fényképezőgépként, kameraként vagy digitális videóként is használható.

A készüléket eredetileg 10 GByte-os merevlemezzel tervezték forgalmazni, azonban a hírek szerint a piaci premier idejére ez 40 GByte-ra "bővül". A kijelző átlómérete 1,5 hüvelyk lesz.

A készülék neve is változott. Az egyszerű Multimedia Jukebox fantázianév helyett a termék a Multimedia Jukebox Photo megjelölést viseli majd. A gép egyébként 115x83x345 mm nagyságú és körülbelül 350 grammot nyom. Beépített akkumulátora legfeljebb 10 óra folyamatos működést tesz lehetővé.

Az Archos Multimedia Jukebox analóg TV-csatlakozókkal és kompozit S-Video kimenettel is rendelkezik majd. A készüléket Smart Media és Compact Flash bővítőhellyel is ellátták és ezekhez a megfelelő kártyákat is biztosítja a gyártó. Az Archos Multimedia Jukebox április közepén jelenik meg a piacon, várható ára 550 euró, azaz mintegy 135 ezer forint.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról