Szerző: Bodnár Ádám

2002. március 29. 11:37

Változtak az Archos Multimedia Jukebox várható specifikációi

Az Archos némileg módosította a még piacra sem került Multimedia Jukebox készülékének előzetes specifikációit.

HIRDETÉS

Az Archos némileg módosította a még piacra sem került Multimedia Jukebox készülékének előzetes specifikációit.

Az Archos Multimedia Jukebox egy olyan MP3-lejátszó, amely valós időben képes akár MP3 tömörítésre is, de nagyfelbontású LCD kijelzővel is rendelkezik és többféle bővítőmodult képes fogadni, amelyek segítségével akár digitális fényképezőgépként, kameraként vagy digitális videóként is használható.

A készüléket eredetileg 10 GByte-os merevlemezzel tervezték forgalmazni, azonban a hírek szerint a piaci premier idejére ez 40 GByte-ra "bővül". A kijelző átlómérete 1,5 hüvelyk lesz.

A készülék neve is változott. Az egyszerű Multimedia Jukebox fantázianév helyett a termék a Multimedia Jukebox Photo megjelölést viseli majd. A gép egyébként 115x83x345 mm nagyságú és körülbelül 350 grammot nyom. Beépített akkumulátora legfeljebb 10 óra folyamatos működést tesz lehetővé.

Az Archos Multimedia Jukebox analóg TV-csatlakozókkal és kompozit S-Video kimenettel is rendelkezik majd. A készüléket Smart Media és Compact Flash bővítőhellyel is ellátták és ezekhez a megfelelő kártyákat is biztosítja a gyártó. Az Archos Multimedia Jukebox április közepén jelenik meg a piacon, várható ára 550 euró, azaz mintegy 135 ezer forint.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 04:47

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.