Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. március 28. 18:51

Megjelent a The Bat! levelezőprogram 1.60-as verziója

Az egyre népszerűbb -- bár sajnos nem ingyenes -- The Bat! levelezőprogramot fejlesztő Moldáv Ritlabs tegnap adta ki a kliens 1.60c verzióját.

The Bat![HWSW] Az egyre népszerűbb -- bár sajnos nem ingyenes -- The Bat! levelezőprogramot fejlesztő Moldáv Ritlabs tegnap adta ki a kliens 1.60c verzióját.

A több mint fél éve csiszolgatott 1.53-as verzó és számtalan 1.54 béta után sokak meglepetésére végül 1.60-asként kiadott új Bat több mint másfélszáz újdonságot, módosítást és hibajavítást tartalmaz. A két leglátványosabb újdonság, hogy a program HTML-megjelenítését rendbetették, valamint új opcióként vírusirtó plug-inekkel képes együttműködni a Denevér.

Bár a programért 30 nap elteltével fizetni kell (a legolcsóbb licenc 5.600,- Ft + áfa) hazai népszerűségére jellemző, hogy magyar nyelvű súgó, folyamatosan frisített magyar nyelvi fájl és magyar ékezetes, valamint ékezet nélküli levelek helyesírás-ellenőrzéséhez szükséges szógyűjtemény is letölthető hozzá.

A program és a magyar nyelvű súgó a szoftverfejlesztők amerikai ftp szerveréről tölthető le, a nyelvi fájlokért a fordító, Peti Lajos személyes oldalát érdemes felkeresni.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról