:

Szerző: Bodnár Ádám

2002. március 28. 12:58

Változások az Ericsson igazgatótanácsában

Az Ericsson éves közgyűlése megválasztotta Peter L. Bonfieldet, Lena Torellt és Michael Treschowot az igazgatótanács új igazgatóinak. Az új igazgatótanács Michael Treschowot nevezte ki elnökének. Tom Hedelius és Marcus Wallenberg továbbra is alelnökök maradtak. Lars Ramqvistet az Igazgatótanács Tiszteletbeli Elnökének nevezte ki.

[HWSW] Az Ericsson éves közgyűlése megválasztotta Peter L. Bonfieldet, Lena Torellt és Michael Treschowot az igazgatótanács új igazgatóinak. Az új igazgatótanács Michael Treschowot nevezte ki elnökének. Tom Hedelius és Marcus Wallenberg továbbra is alelnökök maradtak. Lars Ramqvistet az Igazgatótanács Tiszteletbeli Elnökének nevezte ki.

A közgyulés határozata szerint az igazgatótanács nyolc igazgatóból áll, helyettesek nem lehetnek tagjai. Tom Hedeliust, Sverker Martin-Löföt, Eckhard Pfeiffert, Peter Sutherlandet és Marcus Wallenberget újból az igazgatótanács tagjaivá választották.

A közgyűlés határozatot hozott arról is, hogy az igazgatótanács díjazása maximálisan nyolc millió svéd korona lehet.

A jelölőbizottság választott tagjai a 2003-as éves közgyűlés bezárásáig a következők: Claes Dahlbäck az Investortól, Anders Ek a Roburtól, Anders Nyrén az Industrivärdentol, Lars Otterbeck az Alectától, illetve Michael Treschow, a Bizottság Elnöke. A közgyűlés arról is határozott, hogy a jelölőbizottság számára díjazás nem fizethető.

A közgyűlés határozatot hozott arról, hogy a 2001-es évre vonatkozóan nem történik osztalékfizetés.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 12:11

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.