Szerző: Bodnár Ádám

2002. március 27. 13:30

Az Ericsson 2,5G mobilkészülék-platformokra vonatkozó szerződést írt alá a GVC Corporationnel

A tegnap bejelentett megállapodás értelmében az Ericsson 2,5G (GPRS) mobilkészülék-platformokat szállít majd a tajvani GVC Corporation számára. A GVC Corporation, a szórakoztatóelektronika és a mobiltelefonok piacának jelentős szereplője, készülékfejlesztési és -gyártási tevékenységében használja majd az Ericsson Mobile Platforms csúcstechnológiájú mobilplatformjait.

HIRDETÉS

[HWSW] A tegnap bejelentett megállapodás értelmében az Ericsson 2,5G (GPRS) mobilkészülék-platformokat szállít majd a tajvani GVC Corporation számára. A GVC Corporation, a szórakoztatóelektronika és a mobiltelefonok piacának jelentős szereplője, készülékfejlesztési és -gyártási tevékenységében használja majd az Ericsson Mobile Platforms csúcstechnológiájú mobilplatformjait.

"A megállapodás értelmében hozzájuthatunk az Ericsson világszínvonalú platformtechnológiájához. Biztosak vagyunk abban, hogy az ajánlat révén a GVC gyorsabban vezetheti majd be új termékeit" -- nyilatkozta Dr. David Su, a GVC Corporation elnöke.

"Bizonyosak vagyunk abban, hogy a GVC Corporation az Ericsson mobilplatformjaira építve teljesíteni tudja majd a készülékfejlesztésre, a termékekre és a gyors piacra kerülésre vonatkozó magas követelményeit megrendelői felé" -- jelentette ki Tord Wingren, az Ericsson Mobile Platforms elnöke. "A megállapodás bizonyítja a mobiltelefon-piac átalakulását: korábban néhány vállalat szállított teljes körű termékeket ügyfeleinek, a jelenleg érvényes piaci trend szerint viszont sok szállító állít majd össze fogyasztói termékeket a kisszámú specializált vállalat által szállított alapvető alkotórészek felhasználásával."

A szerződés értelmében a GVC Corporation az Ericsson mobilkészülék-technológiáján alapuló értéknövelt 2,5G GPRS telefonokat fejleszt majd. Az Ericsson rendelkezik a világon a legtöbb 2,5G és 3G szellemi tulajdonjoggal. A vállalat e jogok egy részét most felajánlotta a piac számára az Ericsson Mobile Platforms révén, ez pedig az Ericssont a készülék-alaptechnológia vezető szállítójaként pozícionálja.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 09:57

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.