:

Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. március 27. 12:44

Az Indexé lett az Internetto

Az Index és az EuroWeb együttműködési megállapodást kötött, melynek alapján az Internetto on-line magazin megjelenítési jogai a jövőben az Index.hu Rt.-t illetik meg.

[HWSW] Az Index és az EuroWeb együttműködési megállapodást kötött, melynek alapján az Internetto on-line magazin megjelenítési jogai a jövőben az Index.hu Rt.-t illetik meg.

Az Index.hu Rt. megvásárolta az Euroweb Rt.-től az Internetto márkanevet, az internetto.hu domaint, valamint az ezekhez kapcsolódó jogokat. A www.internetto.hu-n mostantól az 1995 és 1999 közötti Internetto cikkei láthatók. Az EuroWeb tartalomszolgáltatással kapcsolatos terveit ezentúl az Indexszel együttműködésben valósítja meg.

Garai Géza, az Euroweb üzletfejlesztési és marketing igazgatója elmondta, hogy az Internetto Rt. létszáma a lap megszűnésének napjára már jelentősen csökent, főállásúként csupán hárman dolgoztak a társaságnál, őket pedig a cégcsoporton belüli áthelyezéssel szeretnék tovább foglalkoztatni. Az Eurowebnek az Internettót korábban kiadó részvénytársasággal más terve van, ám ez -- ahogy Garai Géza fogalmazta -- még nincs olyan érettségi szinten, hogy nyilvánosságra hozzák.

Az nagymúltú lap átadásának körülményeit, így a vételárat, vagy más jellegű ellentételezést is üzleti titokként kezelik, erről bővebb információhoz egyelőre nem jutottunk.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 16:54

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.