:

Szerző: mz

2000. április 19. 22:38

Megújuló Aero modellek

A Compaq Computer Europe, Middle East and Africa (EMEA) részlege ma bejelentette, hogy már kapható az új Microsoft Windows Pocket PC operációs rendszerrel működő Aero 1550. Az új operációs rendszerrel felszerelt Aero 1550 számos új tulajdonsággal rendelkezik, és húsz százalékkal gyorsabb elődeinél, az Aero 1520 és az Aero 2100 sorozatú modelleknél.
A Microsoft Windows Pocket PC Pro operációs rendszerrel működő Aero 1550 lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy Microsoft Pocket Word, Excel, Internet Explorer, Microsoft Reader és Windows Media Player formátumú email-mellékleteket olvassanak, szerkesszenek és hozzanak létre, illetve megosszák a legújabb naptárt, címjegyzéket, feladatlistát és a bejövő üzeneteket zsebgépük és asztali PC-jük között. A Compaq "Mindent az internetre!" jelmondattal megfogalmazott jövőképének újabb megnyilvánulásaként a felhasználók MP3 vagy WMA fájlokat tölthetnek le, zenét és audiokönyveket hallgathatnak, és rögzíthetik szóbeli jegyzeteiket vagy a konferenciákon elhangzott felszólalásokat.
A Compaq Aero 1550 súlya 150 gramm, vastagsága 1,27 cm. Tápegysége egy 14 óra üzemidejű lithium-ion akkumulátor, amely az eszköz dokkolóegységre történő visszahelyezése után automatikusan újratöltődik. A képernyő 240x320-as felbontású, és 16 szürke árnyalatot ad vissza. A Compact Flash bővítőhelyen keresztül 56K-s modem, memóriakártyák és egyéb perifériák csatlakoztathatók a készülékhez.
A cég a felhasználók megelégedettségére törekszik, ezért az Aero 1520 vagy Aero 2100 sorozatú termékek tulajdonosai számára lehetővé teszi a Microsoft Windows for Pocket PC-re való áttérést. Azok, akik 2000. február 24. után vásárolták meg a terméket, jogosultak az ingyenes operációs rendszer frissítésre. Azok, akik 2000. február 24. előtt vásároltak Aero 1520-at, körülbelül 80 euróért kaphatják meg az operációs rendszer frissítést. Az Aero 2100 felhasználóknak 100 euróba1 kerül az upgrade. A frissítés árába 24MB RAM bővítés is értendő egyben.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 05:02

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.