Szerző: Ady Krisztián

2002. március 26. 22:41

3,5"-os bővítőhelyre illeszthető belső memóriakártya-olvasó az Addonics kínálatában

Az Addonics Technologies bejelentette legújabb kiegészítőjét, mely ezúttal nem külső vagy hordozható eszköz, hanem PC-be építhető, 3,5-os meghajtóhelyre illeszkedő szerkezet. Az alaplap belső (vagy külső) USB portjával kommunikáló Internal DigiDrive kártyaolvasó több különböző memóriakártyát képes fogadni.

HIRDETÉS

Az Addonics Technologies bejelentette legújabb kiegészítőjét, mely ezúttal nem külső vagy hordozható eszköz, hanem PC-be építhető, 3,5"-os meghajtóhelyre illeszkedő szerkezet. Az alaplap belső (vagy külső) USB portjával kommunikáló Internal DigiDrive kártyaolvasó több különböző memóriakártyát képes fogadni.

A hordozható Pocket DigiDrivehoz hasonlóan az új eszköz CompactFlash-I, CompactFlash-II, Smart Memory, Memory Stick, Micro Drive, Multimedia Card és Secure Digital memóriakártyákat képes olvasni és írni akár 1 MByte/s sebességgel.

A flash memóriakártyák egyre több eszközben találhatók meg, a számítógéppel történő kommunikáció pedig sokkal kényelmesebb és gyorsabb lehet a DigiDrive-hoz hasonló eszközök segítségével. Mivel az Addonics Internal DigiDrive a létező összes elterjedt kártyatípust támogatja, szinte biztos, hogy a digitális eszközünkben található memóriakártyát is kezelni tudjuk majd az eszköz segítségével.

Az Addonics Internal DigiDrive installálása után minden egyes kártyatípushoz találhatunk egy-egy ikont az operációs rendszerben. A szoftvertámogatsára sem lehet panasz: Windows 98SE, Me, 2000, XP, Mac OS 8.6 (vagy magasabb verzió) mellett a Linux 2.4-es, vagy magasabb verziószámú kernele is támogatást élvez.

Az Internal DigiDrive listaára 69 dollár, mely két USB-kábelt is tartalmaz.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 07:16

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.