Szerző: Bodnár Ádám

2002. március 25. 12:39

Panasonic CD-lejátszó SecureDigital kártyaolvasóval

Újabb modellel egészítette ki hordozható CD-játszóinak családját a Panasonic. Az első látásra meglehetősen szokatlannak tűnő készülék számos érdekes újdonságot vonultat fel, ezért is említjük meg.

HIRDETÉS

Újabb modellel egészítette ki hordozható CD-játszóinak családját a Panasonic. Az első látásra meglehetősen szokatlannak tűnő készülék számos érdekes újdonságot vonultat fel, ezért is említjük meg.

Az SV-SR100 típusnevű készülék a CD-Audio lemezeken kívül természetesen elboldogul az MP3, WMA illetve AAC formátumú állományokkal is. Ezeket azonban nemcsak a behelyezett CD-ről tudja lejátszani, hanem SecureDigital memóriakártyáról is, amelynek külön foglalatot alakítottak ki.

Az SV-SR100 érdekessége még, hogy a belehelyezett CD-ből képes AAC formátumú állományokat készíteni, amelyet a SecureDigital foglalatban található kártyára ment el.

A 325 gramm tömegű készüléket két AA elem működteti. Az előlapon található LCD kijelzőn a lejátszott zenék adatai tekinthetők meg, a billentyűzet pedig felvételkor szükséges: az elmentett zenék számcíme mellett az ID3 információkat is bevihetjük segítségükkel.

A Panasonic SV-SR100 ajánlott kiskereskedelmi ára valamivel több, mint 300 angol font, azaz 120 ezer forint. A csomagban a lejátszó mellett fülhallgató és távirányító is található.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 22:41

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.