Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. március 21. 17:45

Két távmunkával kapcsolatos portál is megkezdte működését

Bemutatta ma induló, a távmunka elterjedését segítő portáljait az In-Forrás XXI. Kht. A www.tavmunkaportal.hu olyan információkat közöl, amely segíti a távmunkával kapcsolatos tudnivalók, lehetőségek, szabályok minél sokoldalúbb megimerését, míg a www.tavmunkapiac.hu lehetőséget biztosít a távmunkával dolgozni vagy dolgoztatni kívánók számára, hogy egymásra találjanak.

[HWSW] Bemutatta ma induló, a távmunka elterjedését segítő portáljait az In-Forrás XXI. Kht. A www.tavmunkaportal.hu olyan információkat közöl, amely segíti a távmunkával kapcsolatos tudnivalók, lehetőségek, szabályok minél sokoldalúbb megimerését, míg a www.tavmunkapiac.hu lehetőséget biztosít a távmunkával dolgozni vagy dolgoztatni kívánók számára, hogy egymásra találjanak.

A Forrás XXI. Kht. kezdeményezésére, a magyarországi távmunka kultúra fejlesztését szolgáló stratégiai partnerhálózathoz csatlakozott a portálok mai megnyitójával egyidőben az econet.hu Rt., a Geometria Kft., a KFKI és a Kürt Rt. Korábban már aláírta a kht-vel az együttműködési megállapodást a Compaq Magyarország Kft., Hewlett-Packard Magyarország Kft., IBM Corporation Magyarországi Kft., Siemens Rt., Sun Microsystems Kft. is.

Az In-forrás XXI. Kht. a Miniszterelnöki Hivatal által alapított, állami tulajdonú közhasznú társaság. A közelmúltban a kht-n keresztül zajlott a magyar nyelvű tévé- és rádióadások internetes elérhetőségét biztosító projekt pályáztatása is.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról