Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. március 21. 17:45

Két távmunkával kapcsolatos portál is megkezdte működését

Bemutatta ma induló, a távmunka elterjedését segítő portáljait az In-Forrás XXI. Kht. A www.tavmunkaportal.hu olyan információkat közöl, amely segíti a távmunkával kapcsolatos tudnivalók, lehetőségek, szabályok minél sokoldalúbb megimerését, míg a www.tavmunkapiac.hu lehetőséget biztosít a távmunkával dolgozni vagy dolgoztatni kívánók számára, hogy egymásra találjanak.

HIRDETÉS

[HWSW] Bemutatta ma induló, a távmunka elterjedését segítő portáljait az In-Forrás XXI. Kht. A www.tavmunkaportal.hu olyan információkat közöl, amely segíti a távmunkával kapcsolatos tudnivalók, lehetőségek, szabályok minél sokoldalúbb megimerését, míg a www.tavmunkapiac.hu lehetőséget biztosít a távmunkával dolgozni vagy dolgoztatni kívánók számára, hogy egymásra találjanak.

A Forrás XXI. Kht. kezdeményezésére, a magyarországi távmunka kultúra fejlesztését szolgáló stratégiai partnerhálózathoz csatlakozott a portálok mai megnyitójával egyidőben az econet.hu Rt., a Geometria Kft., a KFKI és a Kürt Rt. Korábban már aláírta a kht-vel az együttműködési megállapodást a Compaq Magyarország Kft., Hewlett-Packard Magyarország Kft., IBM Corporation Magyarországi Kft., Siemens Rt., Sun Microsystems Kft. is.

Az In-forrás XXI. Kht. a Miniszterelnöki Hivatal által alapított, állami tulajdonú közhasznú társaság. A közelmúltban a kht-n keresztül zajlott a magyar nyelvű tévé- és rádióadások internetes elérhetőségét biztosító projekt pályáztatása is.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 08:55

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.