Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. március 20. 19:54

Új szélessávú szolgáltató lépett a debreceni lakossági piacra

A PanaPhone Távközlési Rt. lakossági ügyfelek kiszolgálását célzó új, mikrohullámú alapú, de az előfizetői végponthoz kábelen vezetett internet-hozzásférési szolgáltatást indított SoHoNET néven. A cég több, mint egy éve kínálja internetszolgáltatását Debrecenben, ezidáig azonban csak vállalati ügyfeleik voltak, a közelmúltban indult SoHoNETet azonban kifejezetten egyéni előfizetőknek nyújtják.

HIRDETÉS

[HWSW] A PanaPhone Távközlési Rt. lakossági ügyfelek kiszolgálását célzó új, mikrohullámú alapú, de az előfizetői végponthoz kábelen vezetett internet-hozzásférési szolgáltatást indított SoHoNET néven. A cég több, mint egy éve kínálja internetszolgáltatását Debrecenben, ezidáig azonban csak vállalati ügyfeleik voltak, a közelmúltban indult SoHoNETet azonban kifejezetten egyéni előfizetőknek nyújtják.

A szolgáltató három, adatforgalomban korlátozott csomagot kínál, 1, 3 és 5 GB-os limittel, áfával együtt 9.600 és 16.000 forint közötti áron. Az előfizetések nagy értéke, hogy a saját szerver üzemeltetését nem tiltja a szolgáltató, igaz, a fix IP-címért külön havidíjat kell fizetni. A szolgáltatás elérhető Mátészalkán és néhány hónapon belül Nyíregyházán is.

A debreceni szélessávú piac érdekessége, hogy jelenleg két műholdas, egy kábeltévés és több ADSL szolgáltatást kínáló vállalkozás nyújtja szolgáltatásait, s bár valószínűleg nem ebben az évben, de a UPC is tervezi chello szolgáltatásának bevezetését a cívis városban.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 08:14

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.