Szerző: Bodnár Ádám

2002. március 20. 13:50

Megjelent az Acrobat Reader Palm OS operációs rendszerre írt változatának második bétája

Az Adobe kiadta az Acrobat Reader Palm OS operációs rendszeren futó változatának második bétáját, amely ingyenesen letölthető a vállalat szerveréről.

HIRDETÉS

Adobe Az Adobe kiadta az Acrobat Reader Palm OS operációs rendszeren futó változatának második bétáját, amely ingyenesen letölthető a vállalat szerveréről.

Az új verzióban számos olyan újdonság található, amely a felhasználók visszajelzései nyomán került be a szoftverbe. A két legfontosabb ezek közül a színes kijelzős kézigépek és az Apple Mac asztali gépek támogatása.

Az Adobe Acrobat Reader a PDF formátumú állományok megtekintését teszi lehetővé anélkül, hogy az állományok tartalma változna. Ez az első olyan változat, amely támogatja a színes megjelenítést.

A PDF fájlokat először egy segédprogram segítségével Palm formátumúvá kell alakítani. Ennek a segédprogramnak végre a Mac OS gépekre írt változata is elérhető, így az Apple gépek tulajdonosai is használhatják az Acrobat Reader for Palm OS szoftvert. A program futtatásához OS 9.x vagy újabb operációs rendszer szükséges.

A szoftver az összes jelenleg kapható Palm, illetve Palm OS-alapú (Handspring, Sony, ...) kéziszámítógépen működik.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 07:35

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.