Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. március 18. 15:28

Másodjára is elkelt a Datanet

A KPNQwest felvásárolta a GTS - Ebone és a GTS Közép-Európai Régió vállalatait. A cégcsoport így 25 millió euró hitelkerethez jutott

HIRDETÉS

[HWSW] A KPNQwest felvásárolta a GTS - Ebone és a GTS Közép-Európai Régió vállalatait. A cégcsoport így 25 millió euró hitelkerethez jutott

A KPNQwest ma bejelentette, hogy a Global TeleSystems (GTS) Ebone vállalatainak és közép-európai érdekeltségeinek megvásárlása befejeződött. A tranzakció a GTS, a GTS European Telecommunications Corporation és a KPNQwest között részvényvásárlási megállapodással jött létre. A megállapodás részeként a KPNQwest hozzávetőleg 211 millió euró értékű, 10% kamatozású, 2012-ben lejáró kötvényt bocsátott ki a korábbi GTS kötvénytulajdonosok részére, és átvállalta a GTS 435 millió eurós banki tartozásait és lízingkötelezettségeit. Mint ismeretes, a GTS Datanet tavaly novemberben olvadt be a GTS Magyarország Kft.-be, s az így létrejött új szolgáltató vitte tovább a GTS-Datanet Távközlési Kft. nevet.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 22:10

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.