:

Szerző: Bodnár Ádám

2002. március 18. 13:47

A Flash MX iránti óriási érdeklődés megrogyasztotta a Macromedia szerverét

A webfejlesztők képtelenek voltak megrendelni a Macromedia Flash MX szoftvert pénteken, ugyanis a vállalat szerverei egyszerűen képtelenek voltak időben feldolgozni a tranzakciókat.

A webfejlesztők képtelenek voltak megrendelni a Macromedia Flash MX szoftvert pénteken, ugyanis a vállalat szerverei egyszerűen képtelenek voltak időben feldolgozni a tranzakciókat.

A Flash MX pénteken jelent meg a piacon, és elsőként a Macromedia weboldalán keresztül lehetett megrendelni. Az érdeklődőket azonban a Flash MX helyett egy felirat várta: "A Flash MX iránt felmerülő óriási érdeklődés miatt jelentős késésekkel bajlódunk. Nézzen vissza később, vagy hívja telefonon a Macromedia megrendelőközpontját..."

Péntek délutánra a site ismét működött, azonban nagyon lassú volt. A Macromedia képviselője szerint pénteken a weboldalukon valóban kivételesen nagy forgalmat észleltek, de hozzáférési problémát csak kevesen jelentettek.

A Flash MX március 15-én jelent meg a Flash Player 6-tal együtt. A Flash Player a Flash-sel létrehozott alkalmazások, tartalmak megtekintésére szolgál, és teljesen ingyenesen elérhető. A Flash MX teljes verziója 499 dollárba kerül, a frissítésért 199 dollárt kérnek.

A Flash formátum egyre terjed, ma már nemcsak asztali számítógépeken nézhetjük meg az ezzel készített tartalmakat, hanem kéziszámítógépeken is, sőt nemsokára mobiltelefonokon is élvezhetjük azokat. A Flash MX-be ezért beépítették a megfelelő optimalizációs eszközöket, amelyek segítségével az elkészített anyagokat az egyes készülékek képességeihez lehet szabni.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 01:21

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.