Szerző: Bodnár Ádám

2002. március 18. 13:47

A Flash MX iránti óriási érdeklődés megrogyasztotta a Macromedia szerverét

A webfejlesztők képtelenek voltak megrendelni a Macromedia Flash MX szoftvert pénteken, ugyanis a vállalat szerverei egyszerűen képtelenek voltak időben feldolgozni a tranzakciókat.

HIRDETÉS

A webfejlesztők képtelenek voltak megrendelni a Macromedia Flash MX szoftvert pénteken, ugyanis a vállalat szerverei egyszerűen képtelenek voltak időben feldolgozni a tranzakciókat.

A Flash MX pénteken jelent meg a piacon, és elsőként a Macromedia weboldalán keresztül lehetett megrendelni. Az érdeklődőket azonban a Flash MX helyett egy felirat várta: "A Flash MX iránt felmerülő óriási érdeklődés miatt jelentős késésekkel bajlódunk. Nézzen vissza később, vagy hívja telefonon a Macromedia megrendelőközpontját..."

Péntek délutánra a site ismét működött, azonban nagyon lassú volt. A Macromedia képviselője szerint pénteken a weboldalukon valóban kivételesen nagy forgalmat észleltek, de hozzáférési problémát csak kevesen jelentettek.

A Flash MX március 15-én jelent meg a Flash Player 6-tal együtt. A Flash Player a Flash-sel létrehozott alkalmazások, tartalmak megtekintésére szolgál, és teljesen ingyenesen elérhető. A Flash MX teljes verziója 499 dollárba kerül, a frissítésért 199 dollárt kérnek.

A Flash formátum egyre terjed, ma már nemcsak asztali számítógépeken nézhetjük meg az ezzel készített tartalmakat, hanem kéziszámítógépeken is, sőt nemsokára mobiltelefonokon is élvezhetjük azokat. A Flash MX-be ezért beépítették a megfelelő optimalizációs eszközöket, amelyek segítségével az elkészített anyagokat az egyes készülékek képességeihez lehet szabni.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 22:28

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.