:

Szerző: roberto

2002. március 14. 08:57

A SuSE bejelentette a SuSE Linux Enterprise Server 7 64 bites mainframe változatát az IBM eServer zSeries gépekre

[SuSE Magyarország] A 64 bites SuSE Linux Enterprise Server (SLES) 7 piacra kerülésével a SuSE teljessé tette az IBM termékskálájára épülQ kínálatát. A teljesítményükrQl és megbízhatóságukról ismert IBM mainframe számítógépek ideális megoldást jelentenek küldetéskritikus alkalmazások futtatására, például összetett e-üzleti tranzakciók adminisztrációjához vagy vállalati erQforrásgazdálkodási (Enterprise Resource Planning -- ERP) rendszerek mqködtetéséhez.

SuSE[SuSE Magyarország] A 64 bites SuSE Linux Enterprise Server (SLES) 7 piacra kerülésével a SuSE teljessé tette az IBM termékskálájára épülő kínálatát. A teljesítményükről és megbízhatóságukról ismert IBM mainframe számítógépek ideális megoldást jelentenek küldetéskritikus alkalmazások futtatására, például összetett e-üzleti tranzakciók adminisztrációjához vagy vállalati erőforrásgazdálkodási (Enterprise Resource Planning -- ERP) rendszerek működtetéséhez.

A SuSE Linux Enterprise Server 7 IBM eServer zSeries gépekre készített 64 bites változata jelentősen kiterjeszti a SuSE Linux Enterprise Server 7 for S/390 & zSeries lehetőségeit, az összetett adatbázisos alkalmazások például hatékonyabban futnak a kiterjesztett címterű memóriában, amely ezentúl nem korlátozódik 2 GB-ra.

A SLES új változata 2.4.17-es rendszermaggal, 2.2.4-es glibcvel, HiperSockets támogatással, logikai kötetkezelővel (LVM), valamint naplózó fájlrendszerrel (alapértelmezésben ez a ReiserFS) is rendelkezik. Kiemelendő a HiperSockets technológia, amelynek segítségével a mainframe virtuális szerverei közötti adatátvitel jelentősen felgyorsul.

A rendszerhez a SuSE legalább 2 évig biztosítja a aktív karbantartást: minden fontos, a biztonságot, a teljesítményt illetve a használhatóságot növelő javítást tanúsítvánnyal rendelkező frissítések formájában eljuttat az üzemeltetőhöz, biztosítva így a küldetéskritikus szerverszolgáltatások megszakítás nélküli üzemeltetését. A német disztribútor garantálja, hogy a szerződött vállalatok -- rögzített árakon -- az előre meghatározott időn belül kapnak segítséget

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 00:14

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.