Szerző: Bodnár Ádám

2002. március 13. 11:58

Compaq NonStop kiszolgálók biztosítják a hátteret az elektronikus fizetések vezető feldolgozójának

[Mmd] A Compaq Computer Corporation ma

[Mmd] A Compaq Computer Corporation ma bejelentette, hogy a Concord EFS, Inc., amely vezető elektronikus kereskedelmi rendszerüzemeltető az Egyesült Államokban, a Compaq NonStop Himalaya S sorozatú kiszolgálóit választotta a gyorsan és előre nem látható módon növekvő tranzakció-feldolgozáshoz és a hitelesítéshez kapcsolódó forgalom kezeléséhez, az Egyesült Államok legnagyobb pénzautomata (ATM), és kiterjedt eladói terminál (POS) hálózatán.

A Concord további új NonStop S74000 kiszolgálókat helyez üzembe a katasztrófára felkészült helyreállító rendszerében, valamint a meglévő NonStop K sorozatú rendszereinek NonStop S74000 S sorozatú kiszolgálókkal való leváltására.

A Concord hitelesítési, elfogadási és lebonyolítási szolgáltatásokat biztosít gyakorlatilag valamennyi típusú elektronikus fizetéshez és betét hozzáféréshez pénzintézetek és kereskedők számára országszerte. A Concord a betét-tranzakciók legnagyobb összegyűjtője és feldolgozója az Egyesült Államokban, és 2001-ig rekord jövedelmet ért el 15 egymást követő éven keresztül. A Concord azért választotta a Compaq hibatűrő, nagy rendelkezésre állású és erőteljesen méretezhető NonStop kiszolgálóit, hogy megvalósítsa az alapvető fontosságú üzleti feladatait: folyamatosan rendelkezésre álló szolgáltatás minőséget, gyorsabb termék bevezetést és szállítást, költség és kiadás csökkentést valamint az informatikai infrastruktúra magasabb szintű konszolidációját és integrációját.

"A Compaq NonStop rendszerei alapvetőek átfogó üzleti céljaink támogatásában" -- mondta Steve Lynch a Condcord rangidős alelnöke, és informatikai vezetője. "A NonStop kiszolgáló architektúra az egyetlen megoldás a piacon, amely lehetővé teszi számunkra, hogy megfeleljünk saját igényeinknek: magas rendelkezésre állás és nagy tömegű feldolgozás versenyképes költséggel, a rendszer skálázhatósága és menedzselhetősége pedig lehetővé teszi, csökkentsük az éves átlagban egy tranzakcióra jutó valamennyi költségünket."

"A NonStop S sorozatú platformra való átállás logikus átmenet a Concord számára" -- jelentette ki Pauline Nist alelnök, a Compaq NonStop Division részlegének a vezetője. "A NonStop kiszolgálók biztosítják a Concord-nak a legmagasabb szintű rendelkezésre állást és skálázhatóságot nagy teljesítményű nagyvállalati kiszolgálók között a legalacsonyabb teljes birtoklási (TCO) költségen, a nyitott rendszer architektúra pedig lehetővé teszi a Concord számára új termékek nagyon gyors bevezetését és piacra hozatalát, ezzel növelve a bevételi lehetőségeket."

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról