Szerző: Ady Krisztián

2002. március 13. 11:24

CeBIT: jövőre lesz CeBIT New Yorkban is

Mint arról korábban is beszámoltunk: a CeBIT-et szervező Messe AGP nem zárta ki annak lehetőségét, hogy a jövő évben megrendezett rangos kiállítás mellett megrendezzenek a tengerentúlon is egyet, Észak-Amerikában. Az elhatározást tett követte, és ma biztossá vált: jövőre megrendezésre kerül egy CeBIT 2003 informatikai kiállítás New Yorkban is, itt nyitja meg kapuit 2003 június 18-án. A kihelyezett kiállítás csupán 3 napig, 20-áig lesz nyitva.

Mint arról korábban is beszámoltunk: a CeBIT-et szervező Messe AGP nem zárta ki annak lehetőségét, hogy a jövő évben megrendezett rangos kiállítás mellett megrendezzenek a tengerentúlon is egyet, Észak-Amerikában. Az elhatározást tett követte, és ma biztossá vált: jövőre megrendezésre kerül egy CeBIT 2003 informatikai kiállítás New Yorkban is, itt nyitja meg kapuit 2003 június 18-án. A "kihelyezett" kiállítás csupán 3 napig, 20-áig lesz nyitva.

A hírt Sigmar Gabriel, Niedersachsen tartomány minisztere jelentette be a tegnapi nyitóünnepségen Hannoverben.

A Messe AG már több ízben exportálta a CeBIT-et, többek között Törökországba és Ausztráliába, és idén májusban kerül majd megrendezésre a CeBIT Asia Sanghajban. A szerverzők szerint kihagyhatatlan lehetőségnek ígérkezik az egyesült államokbeli kiállítás megrendezése.

a címlapról