:

Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. március 11. 20:57

Az Axelero az ügyfelekkel való közvetlen és nyilvános párbeszéd mezejére merészkedett

Közel egy hónapos próbaüzem után ma megnyílt a nagyközönség előtt is az Axelero saját fóruma. Az Axelero sajtófőnök -- aki egyben a fórum házigazdája is -- Pohly Ferenc nevét idéző POLIfórum a cég teljes szolgáltatási palettáját tükrözte a fórum topicjain keresztül.

[HWSW] Közel egy hónapos próbaüzem után ma megnyílt a nagyközönség előtt is az Axelero saját fóruma. Az Axelero sajtófőnök -- aki egyben a fórum házigazdája is -- Pohly Ferenc nevét idéző POLIfórum a cég teljes szolgáltatási palettáját tükrözte a fórum topicjain keresztül.

A pohly.adatpark.hu/forum címen elérhető fórumban felvetett kérdésekre az Axelero részéről Pohly Ferenc mellett Bárczi-Arató Eszter (számlázás), Császár Zoltán (lakossági üzletág), Kovács Gergely (kábelnet), Magyar Gábor (vállalati üzletág), Petrányi Dóra (jogi kérdések), Simó György (vezérigazgató-helyettes), Sztahura Ida (ADSL), Winkelbauer András (Helpdesk) válaszolnak.

Bár a szolgáltatói fórum nem újdonság, hiszen több szolgáltató -- így például a TVNET is -- évek óta üzemeltet nyilvános fórumot az előfizetők és érdeklődők számára, a vezető honi internetszolgáltatók közül ezidáig csak az Axelero merészkedett az ügyfelekkel való közvetlen és nyilvános párbeszéd mezejére.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 05:59

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.