Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. március 11. 17:00

ADSL fejlesztések a Matávnál: legfeljebb napi egy órányi kimaradás várható

A Matáv Rt. tájékoztatása szerint 2002. március 11. és április 5. között az ADSL szolgáltatást biztosító egyes központokban fejlesztési munkálatokra kerül sor, amelyek ideje alatt az ADSL szolgáltatás szünetel. A szolgáltatás kiesés az előfizetőket egy munkanapon, egy alkalommal, várhatóan a hajnali órákban 01-07 óra között, 2 órás időtartamban érinti.

[HWSW] A Matáv Rt. tájékoztatása szerint 2002. március 11. és április 5. között az ADSL szolgáltatást biztosító egyes központokban fejlesztési munkálatokra kerül sor, amelyek ideje alatt az ADSL szolgáltatás szünetel. A szolgáltatás kiesés az előfizetőket egy munkanapon, egy alkalommal, várhatóan a hajnali órákban 01-07 óra között, 2 órás időtartamban érinti.

A munkálatok első fázisára március 11-én és 12-én a Budapest Belváros központban (V. VI. VII. kerületek, s a VIII. kerület egy része) kerül sor.
A közölt adatok -- az Axelero honlapján szereplőkkel ellentétben -- pontosak.

A további helyszínek ütemezéséről a Matáv folyamatos tájékoztatást ad, az üzemszünetről az ADSL előfizetőket e-mailben is értesíti.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról