Szerző: roberto

2002. március 11. 14:56

Megjelent a Linux Mandrake 8.2 első kiadásra jelölt változata

[Mandrake News] A francia disztribútor hat nappal a Linux Mandrake 8.2 negyedik bétájának kiadása után tegnap kibocsátotta a 8.2-es verzió első kiadásra jelölt változatát (RC1). A rendszer összeállítói még egyszer kérnek mindenkit arra, hogy segítsen a tesztelés végső fázisában, az esetleges hibákat a Mandrake Linux 8.2 Beta oldalon leírtak alapján érdemes jelenteni. A MandrakeForum friss hírei szerint az RC1-ből már biztosan nem lesz végleges változat, ugyanis máris találtak benne néhány javítandó hibát.

MandrakeSoft[Mandrake News] A francia disztribútor hat nappal a Linux Mandrake 8.2 negyedik bétájának kiadása után tegnap kibocsátotta a 8.2-es verzió első kiadásra jelölt változatát (RC1). A rendszer összeállítói még egyszer kérnek mindenkit arra, hogy segítsen a tesztelés végső fázisában, az esetleges hibákat a Mandrake Linux 8.2 Beta oldalon leírtak alapján érdemes jelenteni. A MandrakeForum friss hírei szerint az RC1-ből már biztosan nem lesz végleges változat, ugyanis máris találtak benne néhány javítandó hibát.

Az elmúlt egy-két hónapban a MandrakeSoft egyre erőteljesebben próbálta rávenni felhasználóit, hogy kisebb-nagyobb összegekkel járuljanak hozzá a cég költségvetéséhez, és lépjenek be a MandrakeClub-ba. A tagsággal járó kedvezmények mellett a cég oldalain egyre több helyen bukkannak fel belépésre buzdító mondatok. Mindez a Street Performer Protocol-t követő üzletpolitika eredménye, amelyről már egy régebbi hírünkben beszámoltunk.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról