Szerző: Ady Krisztián

2002. március 11. 12:25

A CeBIT-en mutatja be a Philips az internetes rádiókat is megszólaltatni képes minihifijét

[e-mail] A streaming média lassan az otthoni szórakoztatásban is területeket hódít: a Philips a két nap múlva kezdődő CeBIT-en mutatja be egyedülálló rádiósmagnóját, minihifijét. A Streamium MC-i 200 készülék az MP3 és MP3-Pro (!) kódolású MP3 állományok CD-ről történő lejátszása mellett számítógépünkhöz is csatlakoztatható, az internethez is hozzáférő készülék internetes rádióadások hallgatására is használható megfelelő kapcsolat mellett.

HIRDETÉS

[e-mail] A streaming média lassan az otthoni szórakoztatásban is területeket hódít: a Philips a két nap múlva kezdődő CeBIT-en mutatja be egyedülálló "rádiósmagnóját", minihifijét. A Streamium MC-i 200 készülék az MP3 és MP3-Pro (!) kódolású MP3 állományok CD-ről történő lejátszása mellett számítógépünkhöz is csatlakoztatható, az internethez is hozzáférő készülék internetes rádióadások hallgatására is használható megfelelő kapcsolat mellett.

A készülékbe helyezett CD-lemez adatait a minihifi az interneten található CDDB adatbázisból ki tudjaolvasni, ekkor a kijelzőn megjelenik az előadó, album, a lejátszott szám címe. A Philips megállapodása alapján Az AOL Music, Andante, MP3.com, Musicmatch, Free Virgin internetes rádióadások garantáltan hallgathatók a készülékkel, de az MP3 támogatásnak köszönhetően rengeteg egyéb adó közül is választhatunk. A minihifit hagyományos tunerrel is ellátta a Philips.
a címlapról