Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. március 6. 20:14

Elektronikus kormányzati tervek

Az elektronikus kormányzati programban idén felhasználható 7,1 milliárd forintról dönt a közeljövőben a kormány -- adta hírül a Kormányzati Portál . Tavaly közel 5 milliárd forintot fordítottak az elektronikus kormányprogram megvalósítására, ezen belül magára a Kormányzati Portálra 875 millió forintot költöttek.

HIRDETÉS

Az elektronikus kormányzati programban idén felhasználható 7,1 milliárd forintról dönt a közeljövőben a kormány -- adta hírül a Kormányzati Portál. Tavaly közel 5 milliárd forintot fordítottak az elektronikus kormányprogram megvalósítására, ezen belül magára a Kormányzati Portálra 875 millió forintot költöttek.

Megszületett már a kormányhatározat a kormányzati gerinchálózat létrehozásáról, s áprilisra várható a kormányzati címtár jogszabályi hátterének megteremtése. A kormányzati portál is új szolgáltatásokkal jelentkezik majd: áprilistól próbaüzemben elindul a közbeszerzés elekronikus vátozata, s egy on-line fogyasztóvédelmi információs rendszer is. A későbbiekben internetes állásközvetítéssel és az államigazgatás szerveivel kapcsolatos további információkkal gazdagodik a portált.

a címlapról