Szerző: Bodnár Ádám

2002. március 5. 17:08

Ismét kapható a Handspring Visor Platinum

A világ második legnagyobb kéziszámítógép-gyártója, a Handspring bejelentette, hogy a nagy sikerre való tekintettel ismét piacra dobja a Visor Platinum modellt.

HIRDETÉS

A világ második legnagyobb kéziszámítógép-gyártója, a Handspring bejelentette, hogy a nagy sikerre való tekintettel ismét piacra dobja a Visor Platinum modellt.

A Visor Platinum eredetileg 2000 októberében jelent meg a piacon, azonban a tavaly bemutatott Visor Pro modell megjelenésekor a Handspring levette termékpalettájáról. A vállalat közleménye szerint az ünnepi szezonban eladták a Platiumból hátramaradt készleteket, de a nagy sikerre való tekintettel korlátozott példányszámban az interneten keresztül ismét megrendelhető lesz a kéziszámítógép, mégpedig 169 dolláros áron.

"A Visor Platium az egyik legsikeresebb és legnépszerűbb termékünk volt" -- mondta Joe Sipher, a Handspring marketingért felelős alelnöke. "Az ünnepek alatt eladtuk a fennmaradt készleteket de azóta is rengetegen keresik őket. Ezért úgy határoztunk, hogy egy korlátozott ideig ismét megvásárolható lesz a Visor Platium, így teszünk eleget a vevőink kérésének."

A Visor Platinumban a a Motorola DragonBall VZ 33 MHz processzora dolgozik és 8 MByte RAM található benne, valamint természetesen képes a Springboard bővítőmodulok fogadására is. Az akció keretén belül vásárolt gépekhez a Handspring egy 29,99 dollár értékű tokot ajándékoz.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 21:45

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.