Szerző: Bodnár Ádám

2000. április 18. 21:45

Online Result Browser a 3DMark 2000-hez

HIRDETÉS

Az egyik legnépszerűbb D3D tesztprogram a MadOnion.com által kiadott 3DMark 2000. Elődjének, a 3DMark 99 Max-nak egyik érdekes szolgáltatása volt az online result browser, aminek segítségével teszteredményeinket összehasonlíthattuk más felhasználük adataival, mindehhez egy internetes adatbázist segítségül véve. Nos, a 3DMark 2000-hez is elkészült ez a szolgáltatás a MadOnion.com oldalán. Az adatbázist a tesztprogramból lehet elérni: a teszt futtatása után a "Submit Saved Tests" menüpont kiválasztása után az eredmények bekerülnek a központi adatbázisba.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 04:55

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.