Szerző: Bodnár Ádám

2000. április 18. 21:45

Online Result Browser a 3DMark 2000-hez

Az egyik legnépszerűbb D3D tesztprogram a MadOnion.com által kiadott 3DMark 2000. Elődjének, a 3DMark 99 Max-nak egyik érdekes szolgáltatása volt az online result browser, aminek segítségével teszteredményeinket összehasonlíthattuk más felhasználük adataival, mindehhez egy internetes adatbázist segítségül véve. Nos, a 3DMark 2000-hez is elkészült ez a szolgáltatás a MadOnion.com oldalán. Az adatbázist a tesztprogramból lehet elérni: a teszt futtatása után a "Submit Saved Tests" menüpont kiválasztása után az eredmények bekerülnek a központi adatbázisba.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról

GITHUB

0

Elérhetővé vált a GitHub Copilot Enterprise

2024. február 29. 11:34

Az előzetes után általánosan hozzáférhetővé vált a GitHubon a Copilot új szintje, ami a szervezetek belsős kódbázisa alapján segíti a fejlesztőket.