Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. március 1. 13:29

Új telefonos díjcsomagok a Vivendinél

Két új szolgáltatáscsomaggal rukkolt elő a második legynagyobb hazai távközlési szolgáltató. A saját koncessziós területén, azaz a 24, 25, 27, 28, 33, 57, 62, 63, 88 körzetekben élőknek nyújtott csomagok a belföldi, távolsági és mobil irányú hívások esetén jelentenek kedvezményeket.

V-fon [HWSW] Két új szolgáltatáscsomaggal rukkolt elő a második legynagyobb hazai távközlési szolgáltató. A saját koncessziós területén, azaz a 24, 25, 27, 28, 33, 57, 62, 63, 88 körzetekben élőknek nyújtott csomagok a belföldi, távolsági és mobil irányú hívások esetén jelentenek kedvezményeket.

A Vfon 2002. március 1-jétől BRAVO család néven új kereskedelmi díjcsomagokat vezet be, melyekben VIRTUÓZ és KONCERT néven kínálnak kedvezményes tarifákat. A csomagokat csak a Vivendi koncessziós területén élők vehetik igénybe, a volt Matáv területekről egyelőre még csak a váltószám szolgáltatás érhető el.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról