:

Szerző: roberto

2002. február 28. 11:32

Megjelent az Adobe webanimációs eszközének új verziója: LiveMotion 2.0

Adobe
Adobe[Adobe] Az Adobe Inc. bejelentette a LiveMotion 2.0-át, a vállalat professzionális animációs eszközét. A program új verziója az animált webgrafikák és Flash (SWF) animációk készítését az Adobe más szoftvereivel való integrációval és az új szkriptelési lehetőséggel még egyszerűbbé teszi.

Kevyn Smith, az Adobe interaktív médiára szakosodott stúdiójának egyik vezetője elmondta, hogy a LiveMotion 2.0-val az Adobe egy olyan eszközkészletet biztosít, amellyel a fejlesztők teljesen megvalósíthatják kreatív elképzeléseiket. "Az ActionScripttel, a továbbfejlesztet Flash exportálással, a modern timeline-nal és a kreativitást segítő további lehetőségekkel a LiveMotion 2.0 szabványt állít fel a webes interaktív grafikák és animációk világában"

Az Adobe friss szoftverének kiskereskedelmi ára körülbelül 400 dollár, azonban az Egyesült Államokban egy rövid ideig 199 dolláros bevezető áron kapható. A LiveMotion jelenlegi felhasználói 100 dollárért frissíthetnek az új verzióra. A programról további információ a www.adobe.com-on olvasható.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 11:48

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.