Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. február 27. 16:04

Júniusig további kilenc városban lesz ADSL

Még idén júniusig további kilenc településen válik elérhetővé az ADSL. Ezek: Dombóvár, Eger, Hajdúszoboszló, Komárom, Mosonmagyaróvár, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Oroszlány és Paks. A Matáv fejlesztési programját az Axelero adta közre, ám a bekötések pontos ütemezéséről részletes információt nem közöltek.

[HWSW] Még idén júniusig további kilenc településen válik elérhetővé az ADSL. Ezek: Dombóvár, Eger, Hajdúszoboszló, Komárom, Mosonmagyaróvár, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Oroszlány és Paks. A Matáv fejlesztési programját az Axelero adta közre, ám a bekötések pontos ütemezéséről részletes információt nem közöltek.

A fenti kilenc településsel együtt június végére az ország 32 városában érhető el a szélessávú ADSL-hozzáférés, ebből 7 a Monortel, 3 a Vivendi és 22 pedig a Matáv területén található.

településtávközlési szolgáltató
BudapestMatáv
DabasMonortel
DebrecenMatáv
DombóvárMatáv
EgerMatáv
GödöllőVnet
GyálMonortel
GyömrőMonortel
GyőrMatáv
HajdúszoboszlóMatáv
KecskemétMatáv
KaposvárMatáv
KomáromMatáv
MaglódMonortel
MiskolcMatáv
MonorMonortel
MosonmagyaróvárMatáv
NagykanizsaMatáv
NyíregyházaMatáv
OroszlányMatáv
PaksMatáv
PécsMatáv
SopronMatáv
SzegedVnet
SzékesfehérvárMatáv
SzekszárdMatáv
SzombathelyMatáv
TatabányaMatáv
ÜllőMonortel
VácVnet
VecsésMonortel
ZalaegerszegMatáv

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról