Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. február 27. 16:04

Júniusig további kilenc városban lesz ADSL

Még idén júniusig további kilenc településen válik elérhetővé az ADSL. Ezek: Dombóvár, Eger, Hajdúszoboszló, Komárom, Mosonmagyaróvár, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Oroszlány és Paks. A Matáv fejlesztési programját az Axelero adta közre, ám a bekötések pontos ütemezéséről részletes információt nem közöltek.

HIRDETÉS

[HWSW] Még idén júniusig további kilenc településen válik elérhetővé az ADSL. Ezek: Dombóvár, Eger, Hajdúszoboszló, Komárom, Mosonmagyaróvár, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Oroszlány és Paks. A Matáv fejlesztési programját az Axelero adta közre, ám a bekötések pontos ütemezéséről részletes információt nem közöltek.

A fenti kilenc településsel együtt június végére az ország 32 városában érhető el a szélessávú ADSL-hozzáférés, ebből 7 a Monortel, 3 a Vivendi és 22 pedig a Matáv területén található.

településtávközlési szolgáltató
BudapestMatáv
DabasMonortel
DebrecenMatáv
DombóvárMatáv
EgerMatáv
GödöllőVnet
GyálMonortel
GyömrőMonortel
GyőrMatáv
HajdúszoboszlóMatáv
KecskemétMatáv
KaposvárMatáv
KomáromMatáv
MaglódMonortel
MiskolcMatáv
MonorMonortel
MosonmagyaróvárMatáv
NagykanizsaMatáv
NyíregyházaMatáv
OroszlányMatáv
PaksMatáv
PécsMatáv
SopronMatáv
SzegedVnet
SzékesfehérvárMatáv
SzekszárdMatáv
SzombathelyMatáv
TatabányaMatáv
ÜllőMonortel
VácVnet
VecsésMonortel
ZalaegerszegMatáv

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 08:37

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.