Szerző: Ady Krisztián

2002. február 26. 20:55

A Mitsubishi márciusban dobja piacra 4,7 GB-os DVD+R lemezeit

A Mitsubishi Chemicals bejelentette, hogy márciusban megkezdi DVD+R lemezeinek árusítását. Az új DVD+R lemez 4,7 GB adat tárolására képes és 2,4x-es sebességgel írható. A DVD+R formátumot támogató írók képesek kihasználni ennél a formátumnál a Loss-Less linking technológiát is, mely a CD-írók bufferkiürülés esetén segítséget nyújtó metódusaihoz hasonlóan ugyanott képes folytatni az írást, ahol a buffer kiürülésekor abbahagyta.

A Mitsubishi Chemicals bejelentette, hogy márciusban megkezdi DVD+R lemezeinek árusítását. Az új DVD+R lemez 4,7 GB adat tárolására képes és 2,4x-es sebességgel írható. A DVD+R formátumot támogató írók képesek kihasználni ennél a formátumnál a "Loss-Less linking" technológiát is, mely a CD-írók bufferkiürülés esetén segítséget nyújtó metódusaihoz hasonlóan ugyanott képes folytatni az írást, ahol a buffer kiürülésekor abbahagyta.

A Mitsubishi Chemical DVD+R médiája március közepétől lesz kapható a japán boltokban, egyelőre ismeretlen áron. A DVD+R/+RW formátumot előtérbe helyező gyártók szerint a DVD+R nagyobb támogatottságot fog élvezni, mint a DVD Forum által preferált DVD-R formátum.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról