:

Szerző: Barna József

2002. február 27. 12:33

Jól sikerült az üzleti és pénzügyi szoftvermegoldásokat forgalmazó LLP Csoport tavalyi éve

[LLP Budapest] Tovább erősödött és növekedett az üzleti és pénzügyi szoftvermegoldások forgalmazójaként ismert LLP Csoport 2001-ben: 6,48 millió dollár bevétele ugyanis majd negyedével magasabb volt a megelőző

[LLP Budapest] Tovább erősödött és növekedett az üzleti és pénzügyi szoftvermegoldások forgalmazójaként ismert LLP Csoport 2001-ben: 6,48 millió dollár bevétele ugyanis majd negyedével magasabb volt a megelőző évhez képest, míg ugyanezen időszakra eső nyeresége nettó 255 ezer dollárt tett ki. A csoport második legnagyobb vállalata, az LLP Budapest Kft. 30%-os részesedésével 1,9 millió dollárral járult hozzá a kiemelkedő teljesítményhez.

Adam Bager, a vállalatcsoport alapítója és elnöke büszkén értékelte a tavalyi évet: "2001. jó év volt az LLP Csoport számára, amely véget vetett háromévnyi visszaesésnek, illetve stagnálásnak. A cégcsoport bevétele az előző évihez viszonyítva 23 százalékkal nőtt, és bár nettó nyereségének összege nem változott, 2001-ben a hetedik -- varsói -- vállalat megnyitásával tovább erősödött jelenléte Közép- és Kelet Európában."


Az LLP Csoport bevételei irodánként 2001-ben

Az LLP Csoport bevételnövekedése elsősorban a cég legfontosabb tevékenységéből, a SunSystems rendszer értékesítéséből és bevezetéséből származik. A sikerhez továbbá hozzájárultak a nagyvállalati ügyfelek (pl. a GlaxoSmithKline vagy a Shell Gas) számára végzett jelentős, bevezetéssel kapcsolatos tanácsadási projektek a térség egész területén. Ugyanezen időszak alatt a cég létszáma 100-ról 130 főre emelkedett. További iroda megnyitása 2002-ben nem várható.

"A vállalatcsoport eredményeiben megjelennek az Ariba, a Pivotal és a time@work rendszerekkel kapcsolatos befektetések is, melyek az év második felében már a megtérülés jeleit mutatták mind a régión belüli, mind az azon kívüli értékesítéseknél. A 2002-es év pedig további növekedést hozhat az új és a már meglévő területeken, s ezek sikerei jövőbeli üzleti elképzeléseinkben különösen fontos jelentőséggel bírnak" -- tette hozzá Adam Bager.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 19:57

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.