Szerző: Barna József

2002. február 26. 15:30

Ötletes pályázatot hirdet a megújult Solaria sci-fi magazin

[Email] A legrégebbi és legnagyobb magyar online sci-fi magazin, a márciusban hetedik születésnapját ünneplő Solaria.hu versenyt hirdet a 404-es hiba: ez az oldal nem található hibaüzenet humoros, sci-fi stílusú helyettesítésére. Aki a legszellemesebb hibaüzenetet küldi be a szerkesztőségnek, az sci-fi könyveket és egy mókás ajándékot nyerhet.

[Email] A legrégebbi és legnagyobb magyar online sci-fi magazin, a márciusban hetedik születésnapját ünneplő Solaria.hu versenyt hirdet a "404-es hiba: ez az oldal nem található" hibaüzenet humoros, sci-fi stílusú helyettesítésére. Aki a legszellemesebb hibaüzenetet küldi be a szerkesztőségnek, az sci-fi könyveket és egy mókás ajándékot nyerhet.

Az 1995. március 21-én alapított Solaria nemrég új köntöst és szerkezetet kapott. Ezért elképzelhető, hogy számos régi olvasó gyakran botlik nem létező oldalakba, mert a megszokott tartalmat már más címen kell keresni a Solarián belül. A pályázat célja, hogy a látogatók még ilyen alkalmakkor se bosszankodjanak, hanem szórakoztató tartalommal találkozzanak.

A verseny szöveges és HTML kategóriában kerül kiírásra. Mindkét kategóriában a beküldési határidő 2002. március 21. éjfél. Eredményhirdetésre március 24-én vasárnap kerül sor.

A szöveges hibaüzeneteket a Solaria.hu fórumába, a Játékok/Hibaüzenet témakörbe hozzászólásként lehet beküldeni. A teljes HTML oldalakat viszont a solaria@solaria.hu címre e-mailhez csatolva kell eljuttatni a szerkesztőséghez. A hibaüzenet szövege nem haladhatja meg a 100 karaktert, a HTML formátumú pályázat pedig a 100 KB-ot.

Mindkét kategória nyertese választhat egy Möbius- és egy Cherubion-kötetet a két kiadó aktuális kínálatából, plusz mindketten egy-egy meglepetés ajándékban részesülnek.

A részletes pályázati kiírás a www.solaria.hu címen olvasható.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról