Szerző: Vörös Péter

2000. április 18. 08:18

A Texas Instruments a vártál is jobb eredménnyel zárta az első negyedévet

A világ legnagyobb mobiltelefon-chipgyártó cége az első negyedévben 470 millió $ nettó nyereséget ért el, szemben a tavalyi hasonló időszak 278 millió $-jával. A részvények ennek hatására a pénteki záráshoz képes 13%-kal, 157$-ra nőttek - ami ugyan még mindig a márciusi csúcsérték (199,56$) alatt van, de az utóbbi egy év mélypontjához (49,50$) képest "nem rossz" szint.
A TI forgalma 27%-kal, 2,65 milliárd $-ra nőtt a tavalyi 2,08 milliárd $-ról. Összességében tehát jól indult a 2000. év a Texas Instruments számára - e mögött a cég elnök-vezérigazgatója, Tom Engibous szerint főként az Internet ill. kommunikációs eszközök álltak, bizonyítván azt, hogy a programozható digitális jelfeldolgozók (digital signal processors, DSP) ill. analóg termékek az Internet-korban is fontos szerepet játszanak.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról

GITHUB

0

Elérhetővé vált a GitHub Copilot Enterprise

2024. február 29. 11:34

Az előzetes után általánosan hozzáférhetővé vált a GitHubon a Copilot új szintje, ami a szervezetek belsős kódbázisa alapján segíti a fejlesztőket.