Szerző: roberto

2002. február 22. 10:11

Bábeli böngésző: megjelentek az Opera 6.01 for Windows nemzeti változatai

Opera
Opera Software[Opera Software] Alig egy héttel az Opera 6.01-es webböngésző windowsos verziójának kiadása után a norvég a Opera Software tegnap bejelentette böngészőjének nemzeti változatait.

A windowsos program a dán, a holland, az észt, a finn, a francia, a norvég (két különböző nyelvváltozatban is), az orosz és a svéd nyelveken kívül japánul is megjelent, és az ingyenesen letölthető reklámcsíkos verziókat -- Java támogatással vagy anélkül -- már ki is lehet próbálni. Bár a finnugor nyelvek meglepően jól reprezentáltak a fenti listában, sajnos egy esetleges magyar változatról nincs hír. A letöltéshez szükséges linkek egy ideig még elérhetőek az Opera Software webhelyének első oldaláról.

Az Opera webböngésző hatos verziójának egyik jelentős újdonsága a Unicode jó pár szekciójának támogatása volt, amely a nem angol verziók megjelenését jelentősen könnyíti.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

repairwashing

6

Keserű véget ért a Samsung-iFixit frigy

2024. május 24. 11:58

A független javítócég szerint a koreaiak rendkívül megnehezítették a könnyű javítást lehetővé tevő együttműködést.