Szerző: Bodnár Ádám

2002. február 20. 12:33

Az MSI bejelentette VIA KT333 chipkészletes KT3 Ultra alaplapját

Az MSI bejelentette a ma debütált VIA KT333 chipkészletre épülő alaplapját, amely a KT3 Ultra nevet kapta.

Az MSI bejelentette a ma debütált VIA KT333 chipkészletre épülő alaplapját, amely a KT3 Ultra nevet kapta.

Az alaplap AMD Athlon (XP) és Duron processzorokat valamint PC200/266/333 DDR SDRAM memóriát támogat. A Socket A processzorfoglalat mellett 3 DDR DIMM aljzatot alakítottak ki, amelyekbe összesen 3 GByte memóriát építhetünk. A bővítőkártyák fogadására 1 AGP4X, 5 PCI és 1 CNR foglalatot alakítottak ki.

Az MSI KT3 Ultra alaplap extra szolgáltatásai közé tartozik az ATA/133 eszközöket is kezelő southbridge chip, az integrált ATA/133 RAID vezérlő, amely RAID 0 és 1 módokat támogat, valamint az NEC USB 2.0 vezérlő chip amelyhez legfeljebb 4 eszköz csatlakoztatható. Így az MSI KT3 Ultra alaplapon összesen 8 USB port lehet. Az alaplapon integrált hatcsatornás audiovezérlő is található.

Az MSI KT3 Ultra természetesen támogatja a cég alaplapjaitól megszokott fejlett funkciókat, mint a Live BIOS, Live Driver, D-Bracket, PC-Alert és Fuzzy Logic.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról