Szerző: Bodnár Ádám

2002. február 18. 10:59

Márciusban Németországba érkezik az i-mode mobil internetszolgáltatás

Az NTT DoComo márciusban indítja be népszerű i-mode mobil internetszolgáltatását Németországban, az E-Plus mobilszolgáltató hálózatában.

Az NTT DoComo márciusban indítja be népszerű i-mode mobil internetszolgáltatását Németországban, az E-Plus mobilszolgáltató hálózatában.

Az E-Plus a harmadik legnagyobb német mobilszolgáltató. A vállalat 77,5 százalékban a holland KPN Mobile NV tulajdonában áll, amely 15 százalékban a japán NTT DoCoMo tulajdona. Németország lesz az első ország Japánon kívül, ahol elérhető lesz az i-mode szolgáltatás. Hollandiában és Belgiumban áprilisban indul be az i-mode.

A KPN Mobile még tavaly novemberben licencelte az i-mode technológiát az NTT DoCoMotól. A két vállalat között létrejött megállapodás 2012. január 1-ig érvényes, a szerződés értelmében a KPN jogdíjat fizet az i-mode technológián alapuló szolgáltatások és tartalom után.

A szolgáltatás beindítását eredetileg 2001-re tervezte a KPN Mobile és az NTT DoCoMo, azonban a KPN Mobile anyavállalatának, a holland KPN NV-nek a pénzügyi gondjai miatt el kellett halasztani a bevezetést.

A KPN szerint eleinte valós idejű részvényárfolyamok, jegyfoglalás, éttermi kalauz és online játékok lesznek elérhetők az i-mode segítségével.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

AKROBATA

5

Elrajtolt az Adobe AI asszisztense

2024. április 17. 12:40

Előfizetéses modellben használható az AI Assistant, ami a cég PDF-szerkesztőjébe és olvasójába épül be.