:

Szerző: Bodnár Ádám

2002. február 18. 09:04

Megújult a legnagyobb magyar internetes kereső, a Góliát

[email] Új arculattal jelentkezett Magyarország legnagyobb internetes keresője, a Góliát ( www.goliat.hu ).

[email] Új arculattal jelentkezett Magyarország legnagyobb internetes keresője, a Góliát (www.goliat.hu).

Az új arculat mellett új szolgáltatásokkal is bővült a kínálat. A www.goliat.hu a magyar tartalmakban való keresés lehetőségét kibővítette egy nemzetközi kereséséi funkcióval is. A Goliat Technológia mára közel napi 100.000 oldalletöltést szolgál ki, csak kereséssel.

A korábban már bevált témakörök új, részletesebb bontásban érhetőek el, így a közel 7,000 cím tematikusan, látogatottságuk szerint rangsorolva áll az információra vágyó felhasználók rendelkezésére. Az eddig is felhasználóbarát, magyar fejlesztésű technológia a továbbfejlesztett keresőmotor alkalmazásával egyszerűbb, gyorsabb keresést tesz lehetővé.

Új jellemzője a felületnek, hogy változatlanul igényes és magas színvonalú technológiai kiszolgálás mellett a hirdetők számára hatékonyabb és szembetűnőbb megjelenést tud biztosítani reklámüzenetek megjelenésére. Az új gondolatvilág megfogalmazódik a szlogenben is: "Legyen kíváncsi..."

A www.goliat.hu még idén bevezeti kereső alapú Internetes technológiáit, melyek várhatóan az ősszel kerülnek bemutatásra.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 22:40

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.