Szerző: Vörös Péter

2002. február 17. 22:11

A Handspring várhatóan csökkenti két Visor modell árát

[CNET] A Handspring a tervek szerint vasárnap leszállítja két Visor modell árát, egy héttel azután, hogy egy másik Visor készülék árát csökkentette a cég.

[CNET] A Handspring a tervek szerint vasárnap leszállítja két Visor modell árát, egy héttel azután, hogy egy másik Visor készülék árát csökkentette a cég.

A Palm operációs rendszert használó kéziszámítógépeket gyártó cég pénteken közölte, hogy a Visor Pro árát 249 dollárról 229 dollárra, míg a kezdő szintű Visor Neo árát 199 dollárról 169 dollárra csökkenti.

A Pro modell legfőbb megkülönböztető jele a 16 MB memória, szemben a Palm operációs rendszert használó legtöbb kéziszámítógépben található 8 MB-tal. A Neo jelenleg a Handspring kezdő szintű modellje, miután a cég már nem gyártja a Deluxe-ot, a Platinumot és az eredeti Visor modelleket.

A Handspring egy héttel a mostani bejelentés előtt szállította le a Visor Edge árát 249 dollárról 199 dollárra, mivel e modell kevésbé volt keresett a várakozásoknál.

A Handspring hagyományos PDA-inak árcsökkentése egy időbe esik azzal, hogy a cég piacra dobta a Treo mobiltelefon/PDA kombó eszközt. A cég február 10-e óta vesz fel megrendeléseket amerikai Web-helyén a Treóra, miután a szállításokat már megkezdték Hongkongban és Szingapúrban.

A Handspring korábban kijelentette, hogy idővel az összes hagyományos PDA-jának gyártását leállítja az olyan kombó eszközök javára, mint a Treo.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról