Szerző: Ady Krisztián

2002. február 16. 02:38

A Trillian fejlesztője nem hagyja magát, kikerüli az AOL blokkolását

Az interneten terjedő információk szerint -- én nem használom a programot, így tapasztalataim nincsenek -- az AOL az elmúlt héttől blokkolja az egyre népszerűbb Trillian programot és felhasználóit, így a program nem tud kommunikálni az AOL szerverével. A Trillian egy mindenes program, egy felületen nyújtja a legnépszerűbb azonnali üzenetküldő programok szolgáltatásait, mint például az ICQ, MS Messenger, AOL Instant Messenger.

Az interneten terjedő információk szerint -- én nem használom a programot, így tapasztalataim nincsenek -- az AOL az elmúlt héttől blokkolja az egyre népszerűbb Trillian programot és felhasználóit, így a program nem tud kommunikálni az AOL szerverével. A Trillian egy "mindenes" program, egy felületen nyújtja a legnépszerűbb azonnali üzenetküldő programok szolgáltatásait, mint például az ICQ, MS Messenger, AOL Instant Messenger.

Az AOL lépésére reagálva a fejlesztő Cerulean Studios közölte, hogí nem áll le az AIM szolgáltatás támogatásával, nem hagyja cserben felhasználóit. Minden egyes AOL blokkolást ki fognak kerülni és egy újabb verziót fognak kiadni a programból. A folyamatos frissítés azonban egy idő után fárasztó és bosszantó lehet, így a cégnek hosszú távon inkább valamilyen szintű megegyezésre kellene törekednie, amennyiben valóban fontosak számára az AOL szolgáltatásának felhasználói.

A Trillian legutolsó verzióját a FileConnect szerveréről tölthetjük le.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról