Szerző: Ady Krisztián

2002. február 16. 02:38

A Trillian fejlesztője nem hagyja magát, kikerüli az AOL blokkolását

Az interneten terjedő információk szerint -- én nem használom a programot, így tapasztalataim nincsenek -- az AOL az elmúlt héttől blokkolja az egyre népszerűbb Trillian programot és felhasználóit, így a program nem tud kommunikálni az AOL szerverével. A Trillian egy mindenes program, egy felületen nyújtja a legnépszerűbb azonnali üzenetküldő programok szolgáltatásait, mint például az ICQ, MS Messenger, AOL Instant Messenger.

Az interneten terjedő információk szerint -- én nem használom a programot, így tapasztalataim nincsenek -- az AOL az elmúlt héttől blokkolja az egyre népszerűbb Trillian programot és felhasználóit, így a program nem tud kommunikálni az AOL szerverével. A Trillian egy "mindenes" program, egy felületen nyújtja a legnépszerűbb azonnali üzenetküldő programok szolgáltatásait, mint például az ICQ, MS Messenger, AOL Instant Messenger.

Az AOL lépésére reagálva a fejlesztő Cerulean Studios közölte, hogí nem áll le az AIM szolgáltatás támogatásával, nem hagyja cserben felhasználóit. Minden egyes AOL blokkolást ki fognak kerülni és egy újabb verziót fognak kiadni a programból. A folyamatos frissítés azonban egy idő után fárasztó és bosszantó lehet, így a cégnek hosszú távon inkább valamilyen szintű megegyezésre kellene törekednie, amennyiben valóban fontosak számára az AOL szolgáltatásának felhasználói.

A Trillian legutolsó verzióját a FileConnect szerveréről tölthetjük le.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

MÁLNÁS

7

Tőzsdére megy a Raspberry Pi

2024. május 16. 14:00

Az elmúlt évek meghatározó áramköri lapkáit készítő technológiai cég papírjaival is lehet majd kereskedni a brit tőzsdén.