Szerző: roberto

2002. február 15. 09:52

A SuSE örömmel fogadja a Sun lépéseit, ugyanakkor saját SPARC-os disztribúciójára hívja fel a figyelmet

SuSE
SuSE[SuSE] A SuSE tegnap sajtóközleményben üdvözölte a Sun Microsystems nagy feltűnést keltő elmúlt heti bejelentését, amely szerint a Sun is komolyan elkezd foglalkozni a Linuxszal.

A Sun amellett, hogy saját Linuxot szeretne, bővíteni fogja a linuxos Cobalt szerverkészülék-családot, új x86-os szervereket fog kínálni, elérhetővé teszi a teljes Sun Open Net Environment (Sun ONE) szoftverkészletet Linuxra (ennek némelyik eleme már most is elérhető, pl. StarOffice, Java2, Forte for Java), továbbá számos nyílt forráskódú projekttel segíti a Linux fejlesztőinek munkáját.

A SuSE ugyanakkor a tegnapi közleménnyel az elmúlt év végén bejelentett saját SPARC-os disztribúciójára hívja fel a figyelmet. A SuSE Linux 7.3 For SPARC Architecture az ftp.suse.com-ról tölthető le CD-re írható ISO formátumban. Az öt CD-ből álló szett utolsó két CD-je csak forráskódot tartalmaz.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

repairwashing

6

Keserű véget ért a Samsung-iFixit frigy

2024. május 24. 11:58

A független javítócég szerint a koreaiak rendkívül megnehezítették a könnyű javítást lehetővé tevő együttműködést.