:

Szerző: roberto

2002. február 14. 09:29

Megérkezett a KDE 3.0 második bétája

K
K Desktop Environment[KDE News] A KDE Projekt ma jelentette be, hogy elkészült a KDE 3.0 második bétája. Dirk Mueller, a KDE 3-as verzióinak kiadásait koordináló német diák elmondta, hogy nagyon hosszú utat tettek meg az első béta kiadása óta, és most igen hasznos lenne a sok felhasználói visszajelzés, ugyanis február végén számos KDE-fejlesztő fog találkozni Nürnbergben, hogy megbeszéljék a 3.0 kiadása előtti teendőket.

A második béta kiadásával több céljuk is van a fejlesztőknek: (1) olyan új önkénteseket szeretnének toborozni, akik segítenek a platformspecifikus hibák keresésében; (2) stabil API-t biztosítanak a KDE 2-ről portolók számára; (3) egy olyan konzisztens állapotot mutatnak fel a KDE-t különböző (természetes) nyelvekre fordító munkacsoportok felé, amelyre már lehet alapozni.

A vállalkozó kedvűek a download.kde.org-ról tölthetik le a grafikus környezet friss bétáját.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 08:24

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.