Szerző: roberto

2002. február 13. 10:01

Megjelent a GIMP képszerkesztő program 1.2.3-as verziója

The
The GNU Image Manipulation Program[GIMP.org] Megjelent a közkedvelt GIMP képszerkesztő program újabb stabil verziója. Az 1.2.3-as kiadás jórészt az előző stabil verzió (1.2.2) apróbb hibáinak a javításait tartalmazza, magyar szempontból azonban jelentős előrelépésnek tekinthető, ugyanis frissített magyar fordítást és tippeket is kapunk a forráskód letöltésével. A kód fordításhoz a GTK+ könyvtár legalább 1.2.8-as verziója is szükséges, de a GTK+ 1.3.x-es fejlesztői verzióival a GIMP nem fog lefordulni.

Az új GIMP forráskódja az ftp.gimp.org-ról tölthető le, ugyanitt található az előző verziót frissítő patch is. Aki a GIMP fejlesztői változatára kíváncsi, annak is tartogat meglepetést a site, hiszen két napja elérhető a a GIMP 1.3-as sorozatának harmadik tagja.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról