Szerző: Ady Krisztián

2002. február 13. 03:08

A ComposerMAX duplikáló berendezéssel akár 250 CD-másolat is készíthető 1 óra alatt

[CD-R Info] A Primera Technology, mely a világ vezető CD- és DVD-duplikáló rendszereinek egyik fejlesztője és szállítója, bejelentette ComposerMAX Optical Disc Duplicator készülékét. A bejelentést a cég a REPLItech North America show keretei között tette meg, melyet Los Angelesben zajlik február 12-14 között.

[CD-R Info] A Primera Technology, mely a világ vezető CD- és DVD-duplikáló rendszereinek egyik fejlesztője és szállítója, bejelentette ComposerMAX Optical Disc Duplicator készülékét. A bejelentést a cég a "REPLItech North America" show keretei között tette meg, melyet Los Angelesben zajlik február 12-14 között.

A ComposerMAX egy automatizált CD-R/DVD-R-sokszorozó rendszer kisebb sorozatok legyártására felkészítve. A berendezés 400 lemezt képes felhasználói beavatkozás nélkül elkészíteni teljesen automatikusan. A lemezek elhelyezését robotkarokkal oldják meg, ezek helyezik bele a 2 vagy 4 írható lemezt a meghajtókba.

A lemezeket ezután még egy opcionális, beépített Primera tintasugaras nyomtatóba is bekérhetjük, mely 2400 dpi felbontással a kívánt képet felfesti a lemezre. A rendszer "áteresztő" képessége igen nagy, a felírt adat mennyiségétől függően akát 250 lemez duplikálása is megoldható óránként.

A ComposerMAX a PC-hez FireWire csatlakozón kersztül kapcsolható, Windows 98SE/ME/2000/XP operációs rendszerekkel ért szót. A FireWire különösen jól használható ennél a készüléknél, lévén sokkal nagyobb kábelhosszúságot engedélyez, mint az eddigi modelleknél használt SCSI megoldás és kábel.

A választott és megrendelt modelltől függően a ComposerMAX szoftverkínálata is különböző. A készülékhez Prassi PrimoCD Pro vagy PrimoDVD duplikáló szoftvert kaphatunk, DVD-sokszorosító esetén pedig mindkét szoftver jár a berendezéshez.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

AKROBATA

5

Elrajtolt az Adobe AI asszisztense

2024. április 17. 12:40

Előfizetéses modellben használható az AI Assistant, ami a cég PDF-szerkesztőjébe és olvasójába épül be.