Szerző: Ady Krisztián

2002. február 13. 03:08

A ComposerMAX duplikáló berendezéssel akár 250 CD-másolat is készíthető 1 óra alatt

[CD-R Info] A Primera Technology, mely a világ vezető CD- és DVD-duplikáló rendszereinek egyik fejlesztője és szállítója, bejelentette ComposerMAX Optical Disc Duplicator készülékét. A bejelentést a cég a REPLItech North America show keretei között tette meg, melyet Los Angelesben zajlik február 12-14 között.

HIRDETÉS

[CD-R Info] A Primera Technology, mely a világ vezető CD- és DVD-duplikáló rendszereinek egyik fejlesztője és szállítója, bejelentette ComposerMAX Optical Disc Duplicator készülékét. A bejelentést a cég a "REPLItech North America" show keretei között tette meg, melyet Los Angelesben zajlik február 12-14 között.

A ComposerMAX egy automatizált CD-R/DVD-R-sokszorozó rendszer kisebb sorozatok legyártására felkészítve. A berendezés 400 lemezt képes felhasználói beavatkozás nélkül elkészíteni teljesen automatikusan. A lemezek elhelyezését robotkarokkal oldják meg, ezek helyezik bele a 2 vagy 4 írható lemezt a meghajtókba.

A lemezeket ezután még egy opcionális, beépített Primera tintasugaras nyomtatóba is bekérhetjük, mely 2400 dpi felbontással a kívánt képet felfesti a lemezre. A rendszer "áteresztő" képessége igen nagy, a felírt adat mennyiségétől függően akát 250 lemez duplikálása is megoldható óránként.

A ComposerMAX a PC-hez FireWire csatlakozón kersztül kapcsolható, Windows 98SE/ME/2000/XP operációs rendszerekkel ért szót. A FireWire különösen jól használható ennél a készüléknél, lévén sokkal nagyobb kábelhosszúságot engedélyez, mint az eddigi modelleknél használt SCSI megoldás és kábel.

A választott és megrendelt modelltől függően a ComposerMAX szoftverkínálata is különböző. A készülékhez Prassi PrimoCD Pro vagy PrimoDVD duplikáló szoftvert kaphatunk, DVD-sokszorosító esetén pedig mindkét szoftver jár a berendezéshez.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 09:24

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.