Szerző: roberto

2002. február 12. 09:55

Linux Mandrake 8.2: második béta

MandrakeSoft
MandrakeSoft[Mandrake News] A MandrakeSoft tegnap jelentette be a Linux-Mandrake következő, 8.2-es verziójának második bétáját. Az előző, két héttel ezelőtt kiadott első béta a közlemény szerint kevés hibát tartalmazott, és összességében meglepően kezesre sikeredett, de még nem nyújtja mindazt, amit a 8.2 végleges változatától várnak a francia cég fejlesztői.

A második béta a hírek szerint a hardverfelismerésben hoz újdonságokat, további lehetőségekkel bővültek a disztribúció konfigurációs eszközei, és számos egyéb RPM csomag is frissült. Az friss tesztverzió CD-re írható ISO fájljai a www.linux-mandrake.com-on feltüntetett szerverek valamelyikéről tölthetőek le.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

MÁLNÁS

7

Tőzsdére megy a Raspberry Pi

2024. május 16. 14:00

Az elmúlt évek meghatározó áramköri lapkáit készítő technológiai cég papírjaival is lehet majd kereskedni a brit tőzsdén.