:

Szerző: roberto

2002. február 11. 09:44

Linuxvilág: drágább magazin, változó előfizetési konstrukciók

[Linuxvilág] A linuxos könyvek és a Linuxvilág magazin

[Linuxvilág] A linuxos könyvek és a Linuxvilág magazin kiadásával is foglalkozó budapesti székhelyű Kiskapu Kft. a www.linuxvilág.hu oldalon egy közleményben tudatja a Linuxvilág olvasóival, hogy változások állnak be a magazin életében.

A legújabb szám ismét összevont szám (január/február) lesz, amely hamarosan a boltokba kerül. A kiadó gazdasági okokból kénytelen megemelni a lap árát, így az eddigi 1484 Ft helyett a jövőben a Linuxvilág 1980 Ft-ba fog kerülni. A féléves előfizetés 8, az éves 20 százalék kedvezménnyel jár.

Pozitív fejlemény, hogy a magyar linuxos magazin ezentúl a országszerte kapható lesz a hírlapárusoknál. Az előfizetők kényelmét és biztonságát szolgálja, hogy igény esetén a kiadó számonként plusz 90 Ft-ért ajánlott küldeménykénként adja fel a lap számait. A régebbi számok továbbra is 1484 Ft-ért rendelhetőek meg.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 02:30

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.