:

Szerző: Bodnár Ádám

2002. február 6. 11:13

Második születésnapját ünnepli a Mailbox.hu ingyenes levelezőrendszer

Második születésnapját ünnepli ma a Mailbox.hu ingyenes levelezőrendszer

Második születésnapját ünnepli ma a Mailbox.hu ingyenes levelezőrendszer

A jeles dátumon maguk a felhasználók köszöntik a rendszert, hiszen épp a napokban regisztrálják a 100,000-ik levelezőjüket. Az évfordulóról így nyilatkoztak a Mailbox tulajdonosai: "A közelmúltban beindított vírusvédelmi megoldásunk rendkívüli népszerűségnek örvend" -- mondta Tóth Balázs, alapító tulajdonos. Mi ezzel az ajándékkal köszöntük meg a nálunk levelezőknek két éves töretlen növekedési ütemünket. Véleményünk szerint alapkövetelmény, hogy minden elérhető eszközzel segítsük az elektronikus kommunikációt. Ebbe vitathatatlanul beletartozik a postaládák védelme a rosszindulatú levelektől."

"Roppant nagy felelosség ennyi ember személyes levelezését és adatait kezelni" -- tette hozzá Apáti Sándor, rendszermérnök, szintén tulajdonosa a cégnek. "Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a lehető legnagyobb rendelkezésreállással működtessük a rendszert. Az állandó, nem kis léptékű növekedés újabb és újabb kihívásokat támaszt, amelynek igyekszünk megfelelni."

"A Mailbox.hu járta és járja ma is a saját útját" -- nyilatkozta Fodor Géza, szintén alapító tulajdonos. "Megoldásainkkal többször voltunk úttörők a hazai piacon. Eddigi és további fejlesztéseink is hosszú távra biztosítják a minőségi internetes levelező szolgáltatást minden felhasználónknak."

A Mailbox.hu 100,000 felhasználója mellett további 25,000 levelező tartja az internetes kapcsolatot a Mail Hungary által üzemeltetett webmail rendszereken keresztül. Az alkalmazásszolgáltatói (ASP) modellben ugyanazt a technológiát kapja több mint 250 vállalat, internetes portál, Magyarországon és külföldön egyaránt.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 07:18

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.