:

Szerző: Bodnár Ádám

2002. február 1. 12:16

Az első előfizetéses zeneszolgáltatás Apple Mac tulajdonosoknak

[CNET] A MusicMatch bejelentette az első előfizetéses zeneszolgáltatást, amelyet kifejezetten Apple Mac tulajdonosoknak ajánl.

[CNET] A MusicMatch bejelentette az első előfizetéses zeneszolgáltatást, amelyet kifejezetten Apple Mac tulajdonosoknak ajánl.

A vállalat által beindított MusicMatch Radio MX nevű szolgáltatás Mac OS 8.6 vagy újabb operációs rendszerrel rendelkező számítógépeken vehető igénybe. A MusicMatch Radio MX havi díja nem egészen 5 dollár.

Maga a szolgáltatás gyakorlatilag egy internetes rádióadó, amely megszakítás nélkül sugározza a zeneszámokat. A felhasználók saját csatornákat hozhatnak létre, amelyen az álaluk kiválasztott előadók dalait hallgathatják.

Az utóbbi időben számos előfizetéses zeneszolgáltatás indult, de ezek kliensprogramjai kivétel nélkül Windows-os alkalmazások, ami azt jelenti, hogy a Mac-felhasználók nem vehetik igénybe pl. a MusicNet vagy a PressPlay szolgáltatását.

A PressPlay nemrégiben közölte, hogy még az idén elkészül a kliensprogram Mac-változata, de a szolgáltató inkább csak tervekről számolt be, nem ígért semmit.

A MusicMatch az előfizetéses zeneszolgálatás mellett elérhetővé tette a MusicMatch Jukebox Plus for Mac szoftvert is, amely a zenék lejátszására, felvételére illetve CD-re írására alkalmas. A program ára 19,95 dollár.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 09:12

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.