:

Szerző: roberto

2002. január 30. 11:39

LinuxWorld: HP-MandrakeSoft együttműködés

Hewlett-Packard
Hewlett-Packard[OFB] A hírek szerint a LinuxWorld Expón a Hewlett-Packard és a MandrakeSoft megegyeztek, hogy együttműködnek a linuxos desktop megoldások fejlesztésében és promóciójában. A közös sajtóközlemény szerint a megállapodás az európai és az egyesült államokbeli piacokra vonatkozik.

A HP az üzleti vevőkörének szánt személyi számítógépein támogatni fogja a Linux Mandrake használatát, sőt a két cég OEM Linux Mandrake telepítéséről is megegyezett.

"Ez az együttműködés a HP linuxos piac iránti erős elkötelezettségének a bizonyítéka" -- nyilatkozta a bejelentés kapcsán Eric Rueda, a HP Business Desktops divíziójának szoftvermarketing-menedzsere.

Jacques Le Marois, a MandrakeSoft elnök-vezérigazgatója elmondta, hogy vállalata számára nagy öröm, hogy a PC-s piac egyik legnagyobbjával működhetnek együtt.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 24. 22:11

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.