Szerző: Barna József

2002. január 29. 20:51

Új kvízjátékkal jelentkezik az RTL Klub Online

[Email] Az olvasók kikapcsolódását, szórakoztatását elsődleges céljának tekintő RTL Klub Online Vágó István ötletén alapuló újabb játékkal jelentkezett, mely a Század-forduló nevet kapta a keresztségben.

[Email] Az olvasók kikapcsolódását, szórakoztatását elsődleges céljának tekintő RTL Klub Online Vágó István ötletén alapuló újabb játékkal jelentkezett, mely a Század-forduló nevet kapta a keresztségben.

A portál saját fejlesztésű online szellemi vetélkedője hálózatban játszható. Lényege, hogy a 20. század fontos, vagy nem fontos, de érdekes eseményeinek dátumát kell a játékosoknak megtippelnie. Egy forduló 10 kérdésből, azaz a 20. század egy-egy eseményének megnevezéséből áll. Minden kérdésre a válasz egy évszám, melynek csak két utolsó számjegyét kell beírni. Az a játékos kapja a legtöbb pontot, aki a legjobban tippelt.

A gondolkodási idő 25 mp. Ennek lejárta után már nem lehet tippelni. Egymást követő kétszeri kimaradás után a játékos nem kap több lehetőséget, a többiek játszanak tovább. A kereshető toplista mindig az elért győzelmek számán alapuló rangsort mutatja.

Az ellenfelek cseveghetnek, ismerkedhetnek is, s a fórumban hangot adhatnak a játékkal kapcsolatos véleményüknek a nap 24 órájában. A játékban való részvételhez regisztráció szükséges, de az RTL Klub Online-ra jelenleg regisztrált felhasználók automatikusan be tudnak lépni.

A játék első hónapjában (január 28.-február 28.) legeredményesebb játékosok nyereményekben is részesülnek:

  • 1. helyezett: 100.000 Ft
  • 2. helyezett: DVD-lejátszó
  • 3. helyezett: színes TV készülék
  • 4-10. helyezett: RTL-es ajándékcsomag

2021. október 25-én 8 alkalmas, 24 órás online képzést indít a HWSW, mely a világ legnagyobb felhős platformjába nyújt alapos bevezetést, gyakorlatorientált keretek kötött.

a címlapról

Hirdetés

Ráléptünk a gázra!

2021. október 20. 03:05

Dübörög a HWSW free! meetupsorozat, novemberben modern webfejlesztés és CI/CD témákkal jövünk, de indulnak új online képzéseink is, melyek az AWS, a Kubernetes security, és a microservice architektúra alapjaiba nyújtanak betekintést.